Συχνές Ερωτήσεις
Για να διαβάσω το online βιβλίο μου, απαιτείται σύνδεση ίντερνετ;
Για να μπορέσετε να διαβάσετε το online βιβλίο σας, απαιτείται σύνδεση με ίντερνετ.
Σε πόσους υπολογιστές μπορώ να έχω πρόσβαση στο online βιβλίο μου;
Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέχρι και 3 υπολογιστές (π.χ. pc, laptop, mobile) με το ίδιο password και username. Σε περίπτωση που υπερβείτε το όριο των 3 υπολογιστών, ο λογαριασμός σας κλειδώνει αυτόματα και πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην χρησιμοποιείτε πολλούς διαφορετικούς browser (π.χ. Explorer, Mozilla, Opera, Safari) για να πλοηγηθείτε στα βιβλία, γιατί το σύστημα τούς αναγνωρίζει ως διαφορετικούς υπολογιστές κι ας χρησιμοποιούνται από τον ίδιο υπολογιστή.
Γιατί είναι υποχρεωτικό την πρώτη φορά που μπαίνω στο online βιβλίο μου να συμπληρώσω την καρτέλα «Στοιχεία Χρήστη»;
Τα Στοιχεία Χρήστη ζητούνται για την προστασία και την ενημέρωσή σας. Π.χ. σε περίπτωση που ξεχάσετε το password ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα πρόσβασης, αν έχετε συμπληρώσει την καρτέλα “Στοιχεία Χρήστη”, γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων σας και η αποκατάσταση του προβλήματος γίνεται πιο εύκολα και πιο γρήγορα.
Αν ξεχάσω τους κωδικούς πρόσβασης (password και username) τι κάνω;
Στην εξαιρετική περίπτωση που ξεχάσετε ή χάσετε τους κωδικούς πρόσβασης, επικοινωνείτε μαζί μας στο info@e-alexandria.eu ή στο τηλέφωνο 210 2723 094 /095. Τα στοιχεία σας θα αναγνωριστούν και, εφόσον ταυτοποιηθούν, θα σας δοθούν νέοι κωδικοί.
Τι σημαίνει «Λήξη Συνδρομής»;
Λήξη συνδρομής σημαίνει ότι δεν έχετε πλέον πρόσβαση στο online βιβλίο σας. Ο χρόνος συνδρομής σας γράφεται καθαρά στην καρτέλα εισόδου σας στο εκάστοτε online βιβλίο. Αναγράφεται επίσης και στο eshop μας, δηλ. στο www.mendor.gr, μαζί με τις υπόλοιπες προδιαγραφές και την περιγραφή του βιβλίου.
Μπορώ να αποθηκεύσω στον υπολογιστή μου εικόνες ή κείμενο από το online βιβλίο;
Οι εικόνες περιέχουν προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως ορίζει ο νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης των κειμένων, αλλά επιτρέπεται μόνο μία σελίδα τη φορά. Δεν επιτρέπεται η αποθήκευση του κειμένου στον υπολογιστή του χρήστη.
Για ποιο λόγο δεν έχω πρόσβαση στο online βιβλίο μου;
  • Δεν πληκτρολογείτε σωστά το password ή το username, και/ή
  • Έχετε αλλάξει το password και δεν το θυμάστε σωστά, και/ή
  • Έχετε υπερβεί το όριο των 3 υπολογιστών ανά χρήστη, και/ή
  • Έχετε υπερβεί το όριο των διαφορετικών browser, ακόμα κι αν δεν έχετε υπερβεί το όριο των 3 υπολογιστών ανά χρήστη.
TOP